Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Bon Jovin musiikkia elokuvissa ja tv:eessä, näet listan täältä ja täältä

(Linkki vie Jonin imdb-sivulle,mutta kun kelaat sivua alaspäin niin tulee soundtrack kohta,jossa näkyy.Toinen linkki vie Richien imdb-sivulle jossa on sama juttu kuin Jonin sivulla)

Huomio! Jonin Filmografian alta löytyy Richien lyhyt filmografia


Filmografia - Jon Bon Jovi

New Year`s Eve (2011) .......... Jensen

Pucked       (2006)................... Frank Hopper

Cry_Wolf  (2005) ................... Rich Walker

Vampires: Los Muertos (2002)............... Derek Bliss

Ally Mcbeal (tv-sarja) (2002)............... Victor Morrison

+ kymmenen jakson pituinen erikoisvierailu, kausi 5, jaksot 9-17 ja jakso 19

Anna Hyvän Kiertää (2000).............. Ricky McKinney

U-571 (2000) .............  Lt. Pete Emmett

Sinkkuelämää (tv-sarja vierailu) (1999)............ Seth

+ jakson nimi taisi olla Suurkaupungin terapeuttiset teerenpelit, kausi 2, jakso 13

Row Your Boat (1999)......... Jamey Meadows

Homegrown - hamppukunkut (1998) .... Danny

Unohda menneet (1998)......... Michael

Destination Anywhere (1997) ......Jon

Sex in the City (1997)......rooli: Kevin

the Leading Man (1996)........rooli: Robin Grange

Kultaiset Aamut ja Siniset Illat (1995).........rooli: maalari

Nuoret Sankarit 2 (1990)

+ teki myös soundtrackin elokuvalle. Se on yksi JBJ:n soolotuotannon albumeista.


Filmografia - Richie Sambora

Yhä Vedossa (tv-sarja) (2005) ............... Roach

+ kausi 3, jakso 22,  katso se täältä (Richie nähdään jo neljän minuutin kohdalla sekä 15 minuutin kohdilla)

American Dreams (tv-sarja) (2003) ........... Eric Clapton

+ kausi 2, jakso 9

Rakkautta Radalla (2001) ............... Mick Silver

 

©2018 Bon Jovi Finland - suomenkielinen Bon Jovi fanisivu - suntuubi.com