Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ylläpitäjä

Käytän monia eri nimimerkkejä,mutta vakituiset ovat Chloe ja Andrea (ainakin täällä suntuubissa)

Olen 28-vuotias nuori nainen. Saatan vaikuttaa nuoremmalta kuin mitä olen, sillä teksteissäni voi esiintyä kirjoitusvirheitä. Olen tietoinen asiasta ja yritän korjata omia virheitäni parhaani mukaan. Oikeinkirjoitus ei ole vahvimpia puoliani,mutta yritän parantaa sitä koko ajan.

Kotisivujen ylläpidossakin olen aloittelija. Yritin koodata sivuja html-koodilla. En onnistunut koska en osaa sitä kovin hyvin. Suntuubin kaltaiset sivut tuntuivat hyvältä vaihtoehdolta sivujen ylläpitoon.

Olen fanittanut Bon Jovia vasta vuodesta 2002.

En ole käynyt Bon Jovin keikalla,mutta haluaisin kovasti. Se on suurin unelmani. Viimeiset suomen keikat ovat tyssänneet rahallisiin ongelmiin. Lapista ei ole halpaa lähteä helsinkiin.. 

Se muistaakseni alkoi,kun Jon vieraili Ally Mcbealissa ja Bon Jovi julkaisi Bounce albuminsa. Koekuuntelin Bon Jovia ja pidin kuulemastani heti ensi kerrasta lähtien. Se on harvinaista, en usein tykkää bändistä heti ensi kuulemalta.

Jos pitäisi mainita bändi jota fanittaisi todella niin minulla se on Bon Jovi. Välillä en kuunnellut heitä ollenkaan. Pitkienkin taukojen jälkeen kuuntelen heitä ja pyrin katsomaan kaikki tv-esiintymiset ja netissä lähetettävät livekeikat sekä kerään lehtileikkeitä. 

En ole varsinainen fanittaja, en fanita moniakaan bändejä vain muutamia. Kuuntelen monia,heistä vain muutamaa fanitan. Bon Jovin lisäksi fanitan mm: Apocalypticaa,Stratovariusta,Sonata Arcticaa,the 69 eyesia

Musiikki makuni on laaja. Melkein kaikki käy paitsi en kuuntele kaikkia heavymetallin tyylilajeja.

Suosikki musiikkiani aiemmin mainittujen lisäksi: Kamelot,Firewind,Sunrise Avenue,Nightwish,30 seconds to mars, Hanna Pakarinen, Janne Hurme, Uniklubi,Tarot, Johnny Cash,Rihanna, Kiss, Lovex, Antti Tuisku, Skillet, Dragonforce, Suvi Teräsniska, Pink ja lista jatkuu

*Lisää tulee ehkä myöhemmin*